Увага! Для електронної податкової звітності з 1 липня використовувати виключно поштову скриньку zvit@sta.gov.ua.

З метою удосконалення процедури подання податкової звітності платниками податків до органів державної податкової служби України та відповідно до Законів України „Про електронні документи та електронний документообіг" і „Про електронний цифровий підпис" наказом ДПАУ від 06.04.2009 р. № 168 в органах ДПС України впроваджено централізовану систему подачі електронної податкової звітності.

Поштова адреса Центру обробки електронних звітів zvit@sta.gov.ua

Звертаємо увагу платників податків, що на виконання наказу ДПА України від 06.04.09 № 168 "Про впровадження централізованої системи електронної податкової звітності платників податків в органах ДПС України" Державна податкова адміністрація України повідомляє, що з 01.07.09 для надсилання платниками податків податкової звітності в електронному вигляді необхідно використовувати виключно поштову скриньку Центру обробки електронних звітів ДПА України - zvit@sta.gov.ua.

Для шифрування електронної звітності на центр обробки електронної звітності ДПА України,

- платникам податків, які використовують засоби ЕЦП від АЦСК ТОВ "Український сертифікаційний центр" або ДП "Українські спеціальні системи" необхідно використовувати сертифікат 19355711_04FC68.crt.

- для платників податків які використовують засоби ЕЦП від АЦСК ЗАТ "ІВК" або ТОВ "Арт-Мастер" необхідно використовувати сертифікат 19355711.cer

Детальна інформація щодо процедури подання звітності у електронному вигляді знаходиться у розділі "Платникам податків про електронну звітність" - "Загальні відомості".

На етапі впровадження в промислову експлуатацію в органах ДПС України централізованої системи електронної податкової звітності платників податків, центр обробки електронної звітності буде працювати з 8-00 до 20-00 щоденно, крім вихідних, святкових і неробочих днів.

Організація інформаційного обміну під час подання платниками податків податкової звітності з використанням централізованої системи електронної звітності, проводиться відповідно до вимог наказів ДПА України від 10.04.08 № 233 "Про подання електронної податкової звітності" та від 31.12.08 № 827 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо централізованого приймання та комп'ютерної обробки податкової звітності платників податків в ОДПС України" (зі змінами).



Оригінал статті «Увага! Для електронної податкової звітності з 1 липня використовувати виключно поштову скриньку zvit@sta.gov.ua.»   -
Головна сторінка сайту «Український портал аудиту»   -