Внесено Зміни до законодавства з питань регулювання підприємницької діяльності (Закон України від 18.09.2008 р. №523-VI)

Законом України від 18.09.2008 р. №523-VI внесено зміни до деяких законодавчих актів України з питань регулювання підприємницької діяльності. Зокрема, частина сьома статті 63 Господарського кодексу України тепер говорить, що малими (незалежно від форми власності) визнаються підприємства, в яких середньооблікова чисельність працюючих за звітний (фінансовий) рік не перевищує п’ятдесяти осіб, а обсяг валового доходу від реалізації продукції (робіт, послуг) за цей період не перевищує сімдесяти мільйонів гривень.

Великими ж підприємствами визнаються підприємства, в яких середньооблікова чисельність працюючих за звітний (фінансовий) рік перевищує двісті п’ятдесят осіб, а обсяг валового доходу від реалізації продукції (робіт, послуг) за рік перевищує суму сто мільйонів гривень. Усі інші підприємства визнаються середніми.

В Закон України від 19.10.2000 р. №2063-III "Про державну підтримку малого підприємництва" (абзац третій частини першої статті 1) внесено аналогічні зміни.



Оригінал статті «Внесено Зміни до законодавства з питань регулювання підприємницької діяльності (Закон України від 18.09.2008 р. №523-VI)»   -
Головна сторінка сайту «Український портал аудиту»   -